Description
معرفی کتاب ژرفای زن بودن
مورین مرداک در کتاب ژرفای زن بودن سعی براین دارد که با الگو قرار دادن زندگی زنان، سفر زندگی آنها رو مورد نمایش قرار میدهند.
ژرفای زن بودن می تواند الگو های مناسبی برای زنانی که ماهیت زنانه خودشان را برای رضایت دیگران از دست دادهاند، را بیان کند تا دوباره زنان به صدای درون خود گوش دهند
درباره کتاب ژرفای زن بودن
روانشناسی به نام کارل گوستاو یونگ به نظریات فروید علاقه داشت، اما به خاطر انتقاداتی از او میکرد، آنها از هم جدا شدند.
یونگ اعتقاد براین داشت که تمامی انسانها بخشی از جنس دیگران را در درون خود دارند، برای مثال بخش زنانهی روان مردان(آنیما) و یا برعکس بخش مردانهی روان زنان(آنیموس).
سفر یک زن قهرمان از جایی شروع میشود که شروع به جدا شدن از بخش مردانهی خود میکند، یعنی ارزشهای سنتی زن بودن را از خود جدا کند و مرحلهی بعدی یکپارچه کردن آنیما و آنیموس و وقتی سفر شروع میشود که ما نتوانیم تعادل را حفظ کنیم.
این سفر سفری به درون خودمان است و هیچوقت پایان نمییابد و به سن ما ربطی ندارد و میتواند بارها اتفاق بیوفتد. خیلی اوقات ممکن است از زنان موفقی در جامعه و یا بازار کار نارضایتیشان را شنیده باشیم،
آنها حس پوچی میکنند، و حس میکنند مفید نیستند و فقط کارهایی را میکنند تا دیگران از آنها راضی باشند و هنگامی که بازنشسته میشوند و به خانه میایند، کسی خوشحال منتظرشان نیست،
کسی او را تشویق نمیکند حس پوچی کرده و فکر میکنند زندگیشان را باختهاند.
کتاب ژرفای زن بودن به دنبال کمال در زنان جامعهای است که معمولا آنها را با ارزشهایی مردانه به دنیا تعریف میکنند. نویسندهی کتاب با الگو گرفتن از اسطوره های فرهنگی و افسانهای،
سمبل ها و الهههای باستانی نیاز و ارزشهای زنان غرب را نشان داده و تلاش برای بهتر شدن زخمهای زنانه در سطح شخصی و فرهنگی میگردد.
او از تجریباتش به عنوان مادری دلسوز، هنرمند و درمانگر و همچنین از زنان قوی جامعهی خود الهام گرفته است و در این کتاب با زنانی صحبت میکند که آرزوهای بزرگ داشتهاند و علاقهمند به شخصیتی قوی و سرزندهاند.
کتاب ژرفای زن بودن نقشهای به ما میدهد که احساس کنیم در مسیر به تکامل رسیدن و حس رضایت وخوشحالی از مسیرمان داریم، همچنین علت درگیریهای مادران و دختران در جامعه که منشا آن توجه به ارزشهای زنان است را ریشهیابی کرده و حل میکند.
نباید فراموش نکنیم که ارزشهای زنانه و حس رضایت از خود بسیار مهم است و نباید از آن غافل بشویم. کسی که ژرفای زن بودن را عمیقا درک و حس کرده باشد، میتواند ارزشها را شناخته و بعد آنها را زندگی کند.
و در آخر کتاب تمرین ژرفای زن بودن به شما کمک میکند تا مفاهیم و ارزش های کتاب اصلی را راحتتر متوجه بشوید.
چرا باید کتاب ژرفای زن بودن را مطالعه کنیم؟
خواندن این کتاب برای همه زنان در این جامعه نیاز است تا بدانند باید اول برای خودشان ارزش و شخصیت قائل شوند و ارزشهای زنانه خود را درک کنند.
خواندن این کتاب را به چه کسی پیشنهاد می کنیم؟
برای کسانی که به مباحث تحلیلگری علاقه دارند، این کتاب را پیشنهاد میکنیم، همچنین میتواند برای زنانی که ماهیت خود را به فراموشی سپردهاند تا رضایت دیگران را جلب کنند،
مناسب باشد تا زنان دوباره به صدای درون خود گوش بدهند و به حرف دیگران اهمیتی ندهند.
درباره مورین مورداک
مورین مورداک متولد سال 1945 در آمریکا، روانکاو خانواده است و در کشور های متفاوتی تدریس کرده است. او با آثار معروفش از جمله: کمال زن بودن، دختر بابا و کتاب های دیگری با موضوع زنان نوشته شده است،
همچنین او یک نویسندهی بین المللی است و بیشتر کتابهایش براساس تئوری و روانشناسی تحلیلی پروفسور یونگ مینویسد و بسیار بازخورد و انتقادهای مثبت جهانی داشته است.
همچنین او عضو هیئتمدیرهی چند موسسهی روانشناسی است و آثارش به چندین زبان ترجمه و در سراسر جهان با اسقتبال زیادی روبهرو شده است.
او در کتابهایش به طرز باورنکردنی برای برطرف کردن حس نارضایتی و سوق زنان به زندگی کردن ولذت بردن با کاربرد هایی موثر به آنها کمک میکند.
فهرست کتاب ژرفای زن بودن
پیشگفتار مقدمه ویراستار تخصصی مقدمه فصل یک: جدایی از زنانگی
فصل دوم: همذاتپنداری با مردانگی
فصل سه: جادۀ امتحانات دشوار
فصل چهار: آرزوی موهوم موفقیت
فصل پنج: زنان قوی میتوانند نه بگویند
فصل شش: سفر به سرزمین تاریک روح
فصل هفت: میل شدید برای پیوند دوباره با زنانگی
فصل هشت: چگونه شکاف روحی بین مادر و دختر
فصل نه: یافتن مردِ مهربان درون
فصل ده: فراسوی دوگانگی
بخشهایی از کتاب ژرفای زن بودن
دختربچهها خیلی زود یاد میگیرند که برای جلب تأیید و تحسین پدر، باید چه بازیهایی انجام دهند. آنها ممکن است خود را باهوش، زیرک، محجوب و اغواگر نشان دهند.
اولین مردی که دختر به او ابراز علاقه میکند پدر اوست. پاسخی که پدر به ابراز علاقۀ او میدهد برای رشد جنسی دختر بسیار حیاتی است. گرما، بازیگوشی و عشق پدر برای رشد جنسی سالم دختر بسیار مهم است.
در غیر این صورت اولین دلبستگی یعنی مادر، همچنان موضوع عشق اولیه و اصلی او باقی میماند. از سوی دیگر سلطهجویی، تملکطلبی و انتقاد پدر از دختر میتواند در آینده، رشد جنسی و علاقه دختر را به جنس مخالف مخدوش یا نابود سازد.
پدری که نقش طبیعی خود را به عنوان حامی جنسیت دختر جوان خود نادیده میگیرد، بیشتر به روحیه دختر آزار میرساند و به علت نیاز به سلطۀ مذکر، رشد جنسی عادی دختر را از طریق معاشرت با محارم متوقف میکند.
چنین دختری باید بقیۀ عمر خود را صرف باز پسگیری جنسیت خود کند و این واقعیت را که به عنوان زن از حقوقی برخوردار است درک نماید.
شابک:
978-600-6268-84-2
Reviews
There are no reviews yet.